628 595 340 De dilluns a divendres

Plaça de Josep Pallach i Carolà, 10, Baixos, 17002 Girona

180º Girona

Avís legal

 

El lloc web i el domini www.180girona.com corresponen a 180º Find Your Fitness, amb NIF 47620762K, domiciliada Plaça de Josep Pallach i Carolà, 10, Baixos, 17002 Girona -tel. 628 595 340, a/e info@180girona.com.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a 180º Find Your Fitness, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. 180º Find Your Fitness presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. 180º Find Your Fitness n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a 180º Find Your Fitness, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de 180º Find Your Fitness ni dels clients de 180º Find Your Fitness sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a www.180girona.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que 180º Find Your Fitness actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això 180º Find Your Fitness manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a 180º Find Your Fitness fins a la confirmació expressa d’una comanda.

180º Find Your Fitness no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

 

 

180º Girona
Adreça 180º Find Your Fitness

Plaça de Josep Pallach i Carolà, 10, Baixos, 17002 Girona

Contacte T. 628 595 340
info@180girona.com
Avís legal · Política de cookies · Política de privacitat | By NEORG
180º Find Your Fitness · Tots els drets reservats
MENU

180º Girona

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca